Вашият логистичен партньор в БЪЛГАРИЯ
Въздушен транспорт Въздушен транспорт
Морски транспорт Морски транспорт
Сухопътен транспорт Сухопътен транспорт
Складиране Складиране
Митническо представителство Митническо представителство

Арис Карго

Арис Карго е логистична компания, предлагаща пълния комплекс от транспортни и логистични услуги на търговците и производителите.

Като партньор на водещи компании за управление на веригата за доставки, ние съчетаваме опита и възможностите на глобалната мрежа с адекватни решения разработени за българския пазар, за да отговорим на Вашите потребности.
С предлаганите от Арис Карго решения:
Оптимизирайте  бизнеса си
Оптимизирайте бизнеса си
Когато се занимавате с международна търговия и се конкурирате на световния пазар, надеждността, прозрачността и контрола на разходите на веригата за доставки на Вашия бизнес е от изключително значение за Вашия успех.
За да Ви помогнем да се справите с това предизвикателство и за да оптимизирате бизнеса си ние в Арис Карго създадохме портфейл от спедиторски и логистични услуги.
Съкратете цикъла за  доставка на товарите си
Съкратете цикъла за доставка на товарите си
Нашите клиенти очакват поръчките им да бъдат коректно изпълнени и доставките им да се извършват навреме, въпреки промените в последната минута, тежкия трафик или проблемите с оборудването.
Още на етап запитване, екип от наши специалисти ще подбере най-подходящият транспорт, превозвач и маршрут за Вашите товари, съобразявайки се с изискванията Ви за срок на доставка.
Съкратете цикъла за  доставка на товарите си
Намалете разходите си за транспорт
Намалете разходите си за транспорт
Разходите за международен транспорт съставляват две трети от разходите Ви за логистика, така че Вашата рентабилност зависи от контролирането им.
На клиентите си Арис Карго ще предложи не само транспортни и логистични услуги, но и решения за оптимизиране на свързаните с тях процеси. За Вашите регулярни доставки по внос и износ, ние ще договорим специални цени с превозвачите или ще Ви предложим консолидирани сервизи.

нашите партньори

97%
световно покритие
44 000 +
служители
1000 +
офиса на 6 континента
170 +
държави в света
8 000 000 + km2
складови площи

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТИ

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТИ
Повече